MYT Palkkatutkimus

Keskiviikko 23.2.2011 klo 10:30 - Janne Seppälä


MYT teki Metsossa palkkatutkimuksen vuoden 2010 lopussa. MYT on tehnyt tutkimuksia  vuodesta 1993. Tuloksena saimme arvokasta dataa siitä, millainen palkkataso Metsossa on suhteessa muihin yrityksiin. Lisäksi tutkimuksella kartoitettiin mm. ylitöitä, joustoja yms.

Erilaisten tutkimusten teko on mielestäni oleellinen osa yritysyhdistys toimintaa. Nykyaikaisilla työkaluilla suurten tietomäärien käsittely on helppoa. Tämä helpottaa toimintaa varsinkin suurissa yrityksissä, jossa vastaajien lukumäärä kasvaa suureksi. Vastaajia tämänkertaiseen palkkatutkimukseen oli yli 1200. YTN:n asiantuntevalla avulla tutkimusdatasta on saatu käsiteltyä luotettavaa aineistoa Metson ihmisten käyttöön. Tällä vastaajamäärällä tutkimuksen luotettavuus on hyvä. Minusta avoimuuden lisääminen palkka-asioissa on hyvä asia.

Vastaavia tutkimuksia on tehty muissa yrityksissä. Palkkatutkimuksista on uutisoitu mm. Uusi Insinööri-lehdessä sekä TEK-lehdessä.

Sydämellinen kiitokseni omasta ja MYT:n puolesta tutkimuksen onnistumisesta kuuluu niin kaikille vastaajille kuin MYT:lle ja YTN:lle.

Avainsanat: Metso, palkat, IPE,


Kommentit

2.9.2011 9:11  Dell Inspiron E1505 Akku

Thank you for all of your expertise and wishing you all the success in your site.

11.9.2011 3:05  true religion jeans outlet

The worst bankrupt in the world is the man who has lost enthusiasm. Let him lose everything but enthusiasm and he will come through again to success.

24.9.2011 6:24  Canada Goose Parka

The worst bankrupt in the world is the man who has lost enthusiasm. Let him lose everything but enthusiasm and he will come through again to success.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini